U bevindt zich hier:  prestige-modelmanagement.com   »  Zoeken naar een model   »  0-2 jaar   »  Veel gestelde vragen

MEER DAN 15 JAAR ERVARING WERKT IN UW VOORDEEL!

“Hebt u vragen? Hier vindt u de antwoorden!”

Na meer dan 15 jaar in de modellen business en duizenden gesprekken heeft ons team natuurlijk een beetje ervaring op kunnen doen. We hebben erg veel meegemaakt, veel gezien en geprobeerd om alles zo goed mogelijk te verwerken. Tegelijkertijd moet het ook voor u een belangrijk voordeel zijn. Daarom hebben we de tijd ervoor genomen en iets speciaals voorbereid.
Wij hebben voor u enkele van de meest gestelde vragen over de modellen business op ons platform voorbereid en beantwoord. Misschien vindt u hier de antwoorden op vragen die u al langer bezighouden.
Mocht u desondanks nog iets te binnen schieten, kunt u altijd contact opnemen met onze ondersteuning. Stuur ons uw vragen. Wij beantwoorden ze graag.

VRAGEN EN ANTWOORDEN

VRAGEN EN ANTWOORDEN VOOR BABYMODELLEN

Ik wil mijn kind graag aanmelden bij Prestige Kindermodellen. We gebeurt er met deze gegevens?
Elk lid kan alleen zijn eigen persoonlijke gegevens inzien. Jullie persoonlijke gegevens (adres, telefoonnummer, e-mailadres) zijn niet openbaar toegankelijk. Alle soorten opdrachtgevers, ook omroepen en tv-productiebedrijven krijgen pas na het afsluiten van een bindend met u overeengekomen boekingsopdracht uw volledige gegevens. Het doorgeven van uw gegevens aan derden zonder uw toestemming is uitgesloten!

Ik wil mijn kind als kindermodel aanmelden. Wie kan zich aanmelden?
Alle kindermodellen tussen 0-15 jaar die niet cameraschuw zijn kunnen zich aanmelden.

Moet mijn kind bijzonder zijn?
Nee. In tegenstelling tot volwassen modellen worden allerlei types kindermodellen gezocht. Het maakt niet uit of uw kind groot, klein, dik, dun, licht of donker is. Er worden vaak de meest uiteenlopende kindermodellen door opdrachtgevers gezocht. Het is belangrijk dat uw kind geniet van het fotograferen.

Hoe geef ik mijn kind op?
Vul samen met uw kind het aanmeldingsformulier, wat u vindt onder het menu-item “Aanmelden als model”, volledig in en stuur dit met een paar goede foto’s naar ons op. U krijgt binnen een week bericht of wij in uw kind geïnteresseerd zijn.

Moet mijn kind zich persoonlijk komen voorstellen bij uw bureau?
Nee. Omdat wij een professionele online agentuur zijn, bemiddelen wij uitsluitend online.

Zijn er aan de aanmelding en de daaraan gekoppelde beoordeling kosten verbonden?
Nee. De aanmelding en de beoordeling van de gegevens en foto’s is kosteloos en vrijblijvend. Wanneer u na de aanmelding en na ons adviesgesprek beslissen om niet met ons samen te werken ontstaan er ook geen kosten.

Krijgt de agentuur een bemiddelingsprovisie van mijn kind?
Nee. De vergoeding wordt voor 100% aan de ouders van het kindermodel uitbetaald.

Hoeveel kan mijn kind verdienen?
We kunnen niet een vast bedrag noemen, omdat de verdiensten verschillen en afhankelijk zijn van veel factoren. Bijvoorbeeld of uw kind wordt geboekt voor reclameopnames, foto’s of filmopnames, hoe lang die duren, hoe breed de reclame wordt verspreid en nog heel veel meer. (zie Vergoedingen/Beloningen)

Wanneer krijgt mijn kind de eerste opdracht?
Dat is heel verschillend. Veel kinderen zijn net kindermodel geworden en worden al meteen geboekt. Bij anderen kan het echter ook een tijdje duren, afhankelijk waarvoor precies kinderen worden gezocht.

Moet ik de reiskosten van mijn kind voor mijn rekening nemen?
Nee. De reiskosten zijn voor rekening van de klant.

Hoe kan mijn kind worden geboekt?
Via zijn online profiel / boekingskaart kunnen geïnteresseerde bedrijven en opdrachtgevers zijn/haar gezicht vinden. Wij krijgen vaak e-mails van potentiële klanten, die naar een bepaald gezicht zoeken. Wanneer zijn profiel bij de gezichten past, sturen wij het online profiel van uw kind naar de geïnteresseerde klant die dan beslist of hij/zij de nieuwe ster van zijn reclameactie wordt. Als wij dan een boekingsaanvraag voor uw kind krijgen, nemen wij direct contact met u op en beslist u samen met uw kind of u deze opdracht aan wilt nemen of niet.

Wat is een online profiel / boekingskaart?
Het online profiel/de online boekingskaart is het belangrijkste reclamemiddel en persoonlijke visitekaartje wat beschikbaar is voor het kindermodel. Wij werken uitsluitend met het digitale online profiel waarop wij uw kind met zijn/haar foto’s en persoonlijke gegevens (leeftijd, lengte, ogen- en haarkleur, etc.) presenteren op het internet aan onze klanten uit de mode- en reclamewereld. Het spreekt voor zich, dat alleen serieuze geregistreerde klanten en opdrachtgevers hier toegang toe hebben. Het jaarlijkse bedrag voor beheer, incl. online profiel / boekingskaart bedraagt slechts euro 120,00 (zie Algemene Voorwaarden - voorbeeldovereenkomst)

Hoe werk ik de gegevens van mijn kind bij?
U krijgt een persoonlijk wachtwoord met login waarmee u kinderlijk eenvoudig op elk gewenst moment de foto’s en gegevens kunt wijzigen.

Is het aanbod van Prestige Kindermodellen serieus?
Wij werken alleen met de beste serieuze bedrijven en opdrachtgevers samen. Opdat er alleen serieuze opdrachtgevers contact met u kunnen opnemen, worden alle berichten en boekingsaanvragen aan u vooraf door onze redactie bekeken en wordt er gecontroleerd of ze serieus zijn. Met name bij kindermodellen letten we er speciaal op dat er alleen dergelijke berichten en boekingsaanvragen worden doorgestuurd, die in overeenstemming zijn met de leeftijd van de minderjarige. Elke boekingsaanvraag zal vóór de bevestiging met de ouder/verzorger worden besproken.

Ons platform is erop gericht om voor opdrachtgevers als onderzoeks- en boekingsportal te dienen en om uw kind te helpen aan serieuze contacten te komen, zonder dat daarbij de persoonlijke contactgegevens zichtbaar op het internet moeten worden gepubliceerd. Een professioneel online profiel, redactioneel gecontroleerde casting data en aanbiedingen van partners ondersteunen u er actief bij  om ook door eigen initiatieven uw contactmogelijkheden met opdrachtgevers aanzienlijk te vergroten! Presenteer uw kind als lid,met aanmelding en online profiel / boekingskaart, effectief aan een groot aantal opdrachtgevers, die juist bij kortlopende projecten bij voorkeur direct op het internet naar geschikte kindermodellen zoeken!

Is mijn kind verplicht om elke opdracht aan te nemen?
Nee. Natuurlijk beslissen u en uw kind welke opdracht er tegen welke vergoeding wordt aangenomen. Wanneer u vragen hebt over een opdracht, over de hoogte van de vergoeding, evenals overige vragen, staat ons serviceteam u natuurlijk altijd via de e-mail  (support@prestige-modelmanagement.com) behulpzaam terzijde.

Krijgt mijn kind als lid van jullie een boekingsgarantie?
Helaas niet! Dit kan een serieuze agentuur niet aan elk kind garanderen. Elke opdrachtgever heeft zijn eigen ideeën en beslist zelf voor welk kind hij kiest of wie hij boekt. Vaak wordt er een bepaald type, een voor de betreffende reclame passend gezicht, enz. gezocht, zodat wij geen opdracht-/boekingsgarantie kunnen geven/garanderen; ondanks dat wij via ons portal veel opdracht- en boekingsaanvragen voor onze kindermodellen krijgen en verwerken.

Welke foto’s zijn geschikt voor het online profiel/de boekingskaart van mijn kind?
U hebt de mogelijkheid om ca. 100 foto’s van uw kind op zijn/haar online profiel / boekingskaart te plaatsen. Daarbij is het heel belangrijk dat u de foto’s zorgvuldig selecteert. Er dient in ieder geval een portret (gezicht van voren) en een foto van het hele lichaam aanwezig te zijn. Foto’s waarop nog andere personen dan uw kind te zien zijn, foto’s met zonnebril evenals foto’s waarop de opdrachtgever geen complete indruk van uw kind kan krijgen, zijn niet geschikt.

Mijn adres is gewijzigd. Wat moet ik doen?
Wanneer u bent verhuisd, er iets in de persoonlijke gegevens is gewijzigd, of wanneer u een nieuw mobiel telefoonnummer hebt gekregen, kunt u dat altijd zelf veranderen met behulp van uw login en wachtwoord. Alle andere gegevens en foto’s kunt u in uw ledenomgeving zelf beheren, aanvullen en bijwerken.

Kindermodellen aanmelden?
Kindermodellen kunnen alleen met toestemming van de ouders of verzorgers worden aangemeld. De ouders zijn aansprakelijk voor schade die door hun kinderen worden veroorzaakt. Prestige Kindermodellen distantieert zich van elke aansprakelijkheid.

Hoe kan ik met jullie contact opnemen?
Gebruik hiervoor ons contactformulier en kies het passende menu-item voor uw vraag. Alleen op die manier kunnen wij een snelle verwerking garanderen. Bij vragen over een overeenkomst of boeking kunt u altijd contact met ons opnemen via de mail (support@prestige-modelmanagement.com).

Hoe wordt mijn kind bemiddeld en heb ik ook eigen foto’s van mijn kind nodig?
Uw kind wordt aan onze klanten in de reclame, mode en film aangeboden door middel van het online profiel/ de boekingskaart. U kunt uw kind zowel door middel van goede privé-foto's evenals door professionele foto's van agenturen laten bemiddelen.

Waarom is er een jaarlijks bemiddelingsbedrag van 120 euro verschuldigd?
Omdat er voor ons met nieuwe kindermodellen hoge kosten voor de bemiddeling en het onderhouden van het online profiel ontstaan, is het onmogelijk om alles vooraf te financieren. Alle kindermodellen zijn freelancers onder contract en daarom kunt u elke opdracht zonder opgave van reden weigeren. Verder kunnen wij niet beoordelen hoe betrouwbaar en flexibel het kindermodel of de ouder/verzorger is bij een positieve bemiddeling. Ook op de frequentie van bemiddelingen en boekingen hebben wij geen invloed, omdat de keuze aan de klant blijft voorbehouden. We selecteren de aanvragers echter op realistische plaatsingsmogelijkheden en proberen elk kindermodel zo goed mogelijk te bemiddelen, omdat door elke positieve bemiddeling ook onze omzet/winst stijgt.

Wat krijgen ik of mijn kind voor een jaarlijks bemiddelingsbedrag van euro 120,00 terug?

Persoonlijke bemiddeling bij aanvragen van klanten en advies bij opdrachten

Een eigen login met wachtwoord voor het beheren van de foto’s en gegevens van uw kind op ons kinderportal

Telefonisch advies, ondersteuning en begeleiding bij alle vragen rondom de modellen business 

Een Sed-Card om als pdf-bestand te versturen

Professioneel online profiel / boekingskaart met gedetailleerde presentatie

Internethuur van het online profiel/de online boekingskaart voor de volledige duur van het contract

Presentatie van het online profiel op het internet op www.prestige-modelmanagement.com met eigen wachtwoord 

U kunt tot maximaal 100 foto’s zelf presenteren en beheren 

Alle persoonlijke gegevens kunnen te allen tijde zelf worden gewijzigd en beheerd 

Fotogalerie met tot 100 MB aan foto’s   

24-uurs bewerkbaarheid van alle gegevens evenals 24-uur online aanwezigheid van het profiel 

Opname in het zoeksjabloon (100% gegevensbescherming)  

Hoe lang wordt mijn kind bemiddeld?
Om een optimale samenwerking te kunnen garanderen bieden wij u en uw kind een bemiddelingsovereenkomst voor 24 maanden aan. Wanneer de overeenkomst niet minimaal 6 weken voor het verstrijken wordt opgezegd, wordt deze automatisch met 12 maanden verlengd.

Hoe lang voor een opdracht krijgt mijn kind bericht?
Wij sturen u ca. 3-14 dagen voor elke opdracht bericht. U kunt voor elke opdracht beslissen of u hem aan wilt nemen of niet.

Waar wordt mijn kind bemiddeld?
Indien mogelijk wordt uw kind in de buurt van uw eigen woonplaats (afstand van max. 100 km) bemiddeld. Indien gewenst kunnen wij uw kind echter ook internationaal bemiddelen.

Omdat de kinderen door hun ouders moeten worden begeleid, wie betaalt dan de uitgaven en onkosten?
Reiskosten, overnachtingen en overige uitgaven (eten, drinken, etc...) worden voor het kindermodel en maximaal 2 ouders betaald door de opdrachtgever, als extra naast de vergoeding/beloning.

Nu als model aanmelden!