Selectare limbă
Vă aflați aici:  prestige-modelmanagement.com   »   Căutare model   »  2-15 ani

MODELELE COPII ALE SĂPTĂMÂNII

BINE AȚI VENIT LA PRESTIGE MODELKIDS!

Modele ca tine și ca mine

Fiecare copil are șansa de a deveni model! Agenția de modele copii Prestige Modelmanagement are sediul central în VIENA și filiale în Austria, Germania și Elveția, precum și în multe alte țări și intermediază online modele copii dulci și drăguțe cu vârste cuprinse între 2-15 ani în Austria - Germania - Elveția, respectiv în toată Europa și la nivel mondial, prin intermediul profilului online / book-ului de prezentare. Noi intermediem toate modelele copii și adolescenți prin intermediul profilului online/book-ului de prezentare care corespunde celei mai recente tehnici de pe internet. Au acces la baza noastră de date prin intermediul parolei și datelor personale de autentificare numai clienții și firmele contractante serioase.

 

 • CLIENȚI INTERNAȚIONALI
 • CELE MAI ÎNALTE STANDARDE DE SECURITATE
 • NICIO TAXĂ DE APLICARE

 

 

LUMEA PUBLICITĂȚII ȘI A MODEI
CAUTĂ NOI MODELE!

Primul pas spre succes ca și copil în modelling

Ne dorim ca micuțul dvs. copil să se distreze! Copilul dvs. are vârsta cuprinsă între 2-15 ani și visați ca acesta să fie star într-un film de publicitate sau într-o campanie de publicitate? Sau doriți să vă vedeți copilul zâmbind în broșuri și cataloage sau pe un panou publicitar? Poate chiar să joace într-un film sau într-o reclamă? Dacă doriți să vă îndepliniți această dorință, atunci copilul dvs. este potrivit pentru agenția noastră de modele copii!

Spre deosebire de modelele adulți, copilul dvs. nu trebuie să aibă dimensiunile perfecte sau un aspect desăvârșit. Clienții noștri caută cei mai diferiți copii:

Mari sau mici, slabi sau plinuți, blonzi sau bruneți, cu păr lung sau scurt, frumoși și hazlii, cu pistrui sau cu nas cârn, piele deschisă sau închisă la culoare, copii dulci și îndrăzneți de orice naționalitate.

Copilul dvs. este mereu activ și are ceea ce se caută pentru următoarea campanie de publicitate sau modă?

De ce copii în publicitate?

 • Fețele copiilor atrag toate privirile și se potrivesc la aproape orice reclamă.
 • Copiii reprezintă sinceritate, fericire, bucuria de a trăi și vitalitate.
 • Reclamele cu copii au efect energic, sunt orientate spre viitor și sinceritate.

 

Aplicați acum ca model

CUM FUNCȚIONEAZĂ PORTALUL PRESTIGE MODELMANAGEMENT?

Cu ajutorul experienței și calității, deveniți model peste noapte!

Pe pagina noastră de pornire sunt disponibile toate informațiile cu privire la agenția noastră de modele copii și cu privire la modul în care copilul dvs. poate deveni un model de succes.

Rugăm părinții să completeze formularul de aplicare online, iar la finalul formularului să încarce fotografii cu copiii lor. Echipa noastră de casting va evalua apoi cererea de aplicare a copilului dvs. și în decurs de o săptămână veți primi decizia noastră cu privire la posibilitatea copilului dvs. de a fi inclus în catalogul nostru de modele copii.

Noi oferim:

 • Book de prezentare propriu
 • Zonă de utilizator proprie
 • Administrare proprie
 • Experiență îndelungată
 • Campanii Google în curs
 • Conexiuni la nivel internațional

 

 

SIGURANȚA ȘI PROTECȚIA DATELOR

Cu Prestige Modelmanagement vă simțiți oricând în absolută siguranță

Noi dorim să vă îndepliniți acest vis. În cadrul Prestige Modelmanagement punem mare preț pe protecția datelor și apreciem încrederea modelelor și firmelor contractante. Din acest motiv, este de la sine înțeles faptul că toate profilele sunt puse la dispoziția exclusiv firmelor contractante și clienților verificate/verificați.

Toate profilele online/book-urile de prezentare pot fi vizualizate numai cu parolă /prin autentificare, deoarece noi punem mare preț pe protecția datelor copiilor intermediați de noi.

Aplicați acum ca model

PORTALUL DE MODELE PENTRU FIRME CONTRACTANTE LA NIVEL MONDIAL!

Căutați modelul perfect pentru campania dumneavoastră!

Sunteți un fotograf, o agenție de publicitate, un producător de filme sau o altă companie...

și căutați modele copii dulci și drăguți pentru modă, publicitate, filme, fotografii, acțiuni publicitare, filme de imagine și publicitate sau podium? Atunci alegeți starul pentru următorul dvs. proiect din vasta noastră bază de date cu modele. Vă ajutăm cu plăcere și în ceea ce privește selectarea. Indiferent de cererea dumneavoastră - comunicați-ne pur și simplu.

Agenția Prestige Modelmanagement vă sprijină pe dvs., în calitate de firmă contractantă, să găsiți rapid și avantajos din punct de vedere al costurilor, persoanele potrivite pentru proiectele dumneavoastră. Vă prezentăm diferite modele, imagini de brand și persoane, care vă stau la dispoziție pentru diferitele dvs. proiecte. Indiferent dacă sunteți o agenție de publicitate sau un redactor în căutarea unui model, dacă în calitate de fotograf sunteți în căutare de persoane pentru fotoshooting-uri profesionale sau în calitate de firmă de producție TV aveți nevoie de candidați / figuranți / actori speciali etc. - scopul nostru este să vă fim de ajutor în căutarea dumneavoastră! Căutați, găsiți și contractați direct online.

 •  Nu rezultă costuri suplimentare pentru firma contractantă și client.